"Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις δράσεις των bloggers που προκύπτουν από τον εθελοντισμό και μόνο. Ανήκει σε όλους.Οποιαδήποτε πρωτοβουλία από bloggers, σε όποιο μέρος της Ελλάδας,
μπορεί να προβάλλεται εδώ και να χαίρει της συμπαράστασης όλων των υπολοίπων. Όποιος έχει κάποια ιδέα μπορεί να την κοινοποιεί στους διαχειριστές. Λογικό είναι πως δεν θα πρέπει να πέφτουν πολλά πράγματα
μαζί για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό...οπότε θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική συνεννόηση. Όταν υπάρχει ''δράση'' όλες οι προσφορές εντός κι εκτός των blogs θα είναι καλοδεχούμενες, χωρίς
πιέσεις και υποχρεώσεις. Η εθελοντική προσφορά δεν πρέπει να γίνεται καταπιεστική και ''καθήκον''...πρέπει να βγαίνει αβίαστα για να μπορεί να εκπληρώνει τους σκοπούς της στη διάρκεια του χρόνου...Πέρα των
δράσεων, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση του blog, ν' αφαιρέσει, να προσθέσει, ν'αλλάξει αλλά και να ομορφαίνει το ήδη υπάρχον, να επικοινωνήσει στα email για να του δοθούν οι κωδικοί. Εδώ
θα λειτουργούμε σαν σύνολο κι όχι σαν πρόσωπα, Αναγκαστικά κάποιοι πρέπει να το διαχειρίζονται αλλά κι αυτό μπορεί να αλλάζει στην πορεία...Όλα είναι υπό δοκιμή...λάθη θα γίνουν, παραλείψεις θα υπάρχουν, ας κοιτάμε την ουσία κι όλα τ'άλλα όταν υπάρχει θετική σκέψη, θα φτιάχνονται μαγικά..."

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ....

Πριν δύο χρόνια  η Μπέττυ μαθαίνει  για τη μεγάλη  δράση και δραστηριότητα μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται αφιλοκερδώς για το "κακοποιημένο παιδί". 

Τα Χριστούγεννα εκείνης της χρονιά η Μπέττυ και η Βίκυ συμμετέχουν σε ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar αυτής της ομάδας στέλνοντας δημιουργίες τους….


Η χαρά των υπευθύνων της Πρωτοβουλίας και η ευγένεια της ψυχής του ανθρώπου που προΐσταται όλης αυτής της υπόθεσης ήταν πραγματικά συγκινητική.  "Τι έχουμε κάνει τόσο μεγάλο  πια και δεχόμαστε με τόσο ζεστό και ευγενικό τρόπο τις ευχαριστίες τους", σκεφτήκαν η Μπέττυ και η Βίκυ "δυο τρεις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες μας στείλαμε κι όμως φάνηκε ότι ήταν τόσο σημαντικές γι΄ αυτούς".



Στο  μυαλό της Μπέττυς  άμεσα καταγράφηκε, κάτι σαν υπόσχεση, πως στο μέλλον θα έπρεπε να κάνει κάτι μεγαλύτερο γι΄αυτούς….  και σε εκείνο το χρονικό διάστημα αρχίζουν να γίνονται σκέψη  «ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ»








Σήμερα – δύο χρόνια μετά – και ενώ η υπόσχεση της Μπέττυς παίρνει σάρκα και οστά και «ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ» θα  αρχίσουν να πετούν για την Βέροια,  θα θέλαμε να σας πούμε λίγα λόγια για την "Πρωτοβουλία για το Παιδί"

Αρχική

Η " Πρωτοβουλία για το Παιδί" εδρεύει στη Βέροια και είναι  ένα Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αφοσιωμένο στην υπόθεση της προστασίας και φροντίδας παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη και κίνδυνο



Το Όραμα των ανθρώπων της είναι η παροχή ολοκληρωμένης φροντίδας σε όλους τους βαθμούς (ανοιχτή και κλειστή φιλοξενία, αυτόνομη διαβίωση για τα παιδιά, επιβοήθηση των οικογενειών τους, προώθηση της αναδοχής).



Αποστολή της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» είναι η διάσωση εγκαταλειμμένων, κακοποιημένων , βαριά παραμελημένων και ορφανών παιδιών , η άρση των συνεπειών από την κατάσταση που βίωσαν και η απόδοση  στην κοινωνία  ακέραιων , χρήσιμων και αξιοπρεπών ανθρώπων.



Σύμμαχοι στο έργο και την πορεία αυτής της ομάδας είναι όλοι οι ευαίσθητοι άνθρωποι, κάθε κοινωνικής θέσης και δυνατότητας, που συνδράμουν οικονομικά ή με άλλους τρόπους , εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του εγχειρήματος. 




Σύμμαχοι αυτής της ομάδας θα γίνουμε και όλοι εμείς που θα λάβουμε μέρος  σε αυτή την "Γιορτή Αγάπης" που θα στηθεί στην Βέροια, και είναι σίγουρο πως και αυτή την φορά θα γίνει ένα μικρό θαύμα, γιατί πια όλοι ξέρουμε,πως  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!



Σε αυτή την ανάρτηση - που θα ενημερώνεται συνεχώς -θα ανεβαίνουν οι δημιουργίες όλων σας και για να μπορεί να γίνει αυτό πιο εύκολο θα σας παρακαλούσαμε να ενημερώνεται  στο e-mail: vicdroso@gmail.com. 


Η Γιορτή Αγάπης θα γίνει , 

στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 
 13 - 15 Μαρτίου 2015

για τον σκοπό αυτό η Μαρία Βιλλιώτη έφτιαξε την Αφίσα της Γιορτής




η Ποδηλάτισσα την πρόσκληση






Τις δημιουργίες σας μπορείτε να τις στέλνετε στην Βέροια στις παρακάτω διευθύνσεις το αργότερο μέχρι τις 5 Μαρτίου ώστε να φτάσουν έγκαιρα:




Πρωτοβουλία για το Παιδί - Κέντρο Αναφοράς, Πλατεία Ζωγιοπούλου 3, 59100 Βέροια, (υπόψη κ. Ιωάννας Νάσου) τηλ. 23310-72303.

ή 

Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, Ανοίξεως 19, 59100 Βέροια, (υπόψη κ. Πελαγίας Σιδηροπούλου) τηλ. 23310-29571


εκεί θα τις περιμένει ένα καρτελάκι με δυο λόγια της Μπέττυς για να τις συνοδεύσει στο υπέροχο πέταγμα τους






Η Πρωτοβουλία για το Παιδί κυκλοφορεί το δικό της δελτίο τύπου για να κάνει γνωστό το πέταγμα των χαρταετών στους φίλους της:

                                                                    
                                                                    
                                                                    Βέροια, 25 Φεβρουαρίου 2015
                                                           Αριθμός πρωτοκ.     33 / 2015



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ
Έκθεση-Bazaar της Δράσης των Ελληνίδων Bloggers

Οι Ελληνίδες Bloggers γράφουν:
Ο χαρταετός, εκτός από το όμορφο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων, έχει  ιδιαίτερο συμβολισμό.  Ξεκινά η κατασκευή του με τόση χαρά, στολίζεται με χρώματα πολλά, σαν το ουράνιο τόξο που ξεπροβάλει μετά τη μπόρα και γεμίζει χαρά τις παιδικές ψυχούλες.  Και όταν έλθει η ώρα να τον στείλουμε ψηλά στον καταγάλανο ουρανό, είναι σα να στέλνουμε ένα κομμάτι της ψυχής μας να φτάσει εκεί ψηλά, να αγγίξει νοερά το "Θείον" και να δώσει όσα ο νους και η καρδιά μας εύχεται και επιθυμεί!!!  Κι αυτός, βάζοντας τα δυνατά του για να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών μας, σηκώνεται με καμάρι και πετά αγέρωχος και ελεύθερος και προσπαθεί να πάει ψηλά, όλο και πιο ψηλά.  Και όσο οι δικές μας ευχές μεγαλώνουν, τόσο και η δική του δύναμη μεγαλώνει και γεμάτος ορμή  ανεβαίνει ακόμη πιο ψηλά.  Θαρρείς πως θέλει να φτάσει ΕΚΕΙ που μόνο η αγάπη έχει θέση και οτιδήποτε άλλο αλλοιώνεται, σβήνει και χάνεται!!!
Aγαπημένοι μας φίλοι,
ελάτε να "πετάξουμε" όλοι μαζί τους χαρταετούς της καρδιάς μας  για την "Πρωτοβουλία για το Παιδί".  Για τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και έχουν την ανάγκη όλων μας.  Τώρα πια ξέρουμε πολύ καλά ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,  και όσο πιο πολλοί ενώσουμε τα χέρια γι΄αυτό το σκοπό, τόσο πιο ψηλά θα φτάσουν οι χαρταετοί μας!!!

Οι Ελληνίδες Bloggers ιδρύθηκαν τον Μάϊο του 2012. Είναι μία πολυάριθμη ομάδα γυναικών (300 γραμμένες στο blog και πολλές άλλες που συνεργάζονται μέσω e-mail) που έταξε σκοπό να πραγματοποιεί δράσεις υπέρ κοινωνικών οργανώσεων, υπηρετώντας την αλληλεγγύη και την φιλαλληλία μεταξύ των ανθρώπων. Βάζοντας κάθε φορά μία θεματική ενότητα, τα μέλη της δημιουργούν  έργα υψηλής αισθητικής, τα οποία εκθέτουν και πωλούν , ώστε να αποδοθεί ένα έσοδο, υπέρ του Οργανισμού που κάθε φορά επιλέγουν.
Μετά από τον «Καλό Σαμαρείτη» στην Πτολεμαΐδα, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας –Θράκης στη Θεσσαλονίκη, το Χαμόγελο του Παιδιού στο Αίγιο, το Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι, το Αντωνοπούλειο Ίδρυμα στην Πάτρα, τη «Λάμψη» στη Θσσαλονίκη, το Χριστοδούλειο Ίδρυμα στην Αθήνα, τη «¨Φλόγα» στη Ναύπακτο, κ.α.  ήρθε ώρα για τη Βέροια και την Πρωτοβουλία για το Παιδί.
Η έκθεση – Bazaar της Δράσης των Ελληνίδων Bloggers θα γίνει στο Δημαρχείο της Βέροιας, από την Παρασκευή 13 έως την Κυριακή  15 Μαρτίου 2015 και έχει θέμα της τους χαρταετούς της καρδιάς. Τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στις 11:00 πμ . Θα εκτεθούν έργα από όλη την Ελλάδα και τα έσοδα θα διατεθούν για την λειτουργία των Σπιτιών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί. Οι ώρες λειτουργίας είναι : το πρωΐ  από 10:00 έως 14:00 και το απόγευμα  από τις 17:00 έως τις 21:00.
Η εκδήλωση αφιερώνεται στη  μνήμη της Μπέττυ Λειβαδιώτη, που χάθηκε πρόσφατα.

ΑΠΟ ΤΟ  Δ.Σ.


Και να που το ποδαρικό έγινε...

Η Μ.Λ. από τις εργατικές "Χρυσομέλισσες" μας στέλνει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ δημιουργίες της με χαρταετούς



1,2,3,4










5,6





7,8




http://xrysomelisses.blogspot.gr/2015/01/xa.html



Πινέλα και χρώματα πήρε η Ποδηλάτισσα 


9






Μία κολοκύθα, καταφέρνει να γίνει έργο τέχνης στα χέρια της "Αχτίδας" μας

10


http://aktida.blogspot.gr/2015/01/blog-post_8.html


Φόρτωσε τα ζύγια του χαρταετού της με ελπίδες η Χαρά, και τον στέλνει στην Βέροια

για να συνεχίσουν τα παιδιά να κάνουν όνειρα...

11




http://kantomagapi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_10.html



Έτοιμος και ο "πρώτος" αετός της Αγγελικής, καμαρωτός - καμαρωτός,

με κόκκινες φούντες και πολύχρωμη ουρά...

12






Από λινάτσα και αποξηραμένα λεμόνια οι χαρταετοί της Ειρήνης

13,14,15


http://nienekenia.blogspot.gr/2015/01/burlap-kite-lets-fly.html


Εξακολουθεί να κρατά τα πινέλα στα χέρια η Ποδηλάτισσα


16




http://podilatisa.blogspot.gr/2015/01/blog-post_12.html



Πολύχρωμος και χαρούμενος ο "δεύτερος" χαρταετός της Αγγελικής


17






Έναν... δύο... άπειρους χαρταετούς
να πετάξουμε  αντί για βία..... μας καλεί η Αχτίδα

18






Τον τρίτο χαρταετό της μας στέλνει η Αγγελική...
Πιο μεγάλο, πιο επιβλητικό και φούξια! 

19




Βραχιόλι έκανε τους χαρταετούς η Αγγελική...

20




Η Αγγελική το είπε και το έκανε, κάθε μέρα και ένας Χαρταετός....
σήμερα σειρά έχει ο χαρταετός καρφίτσα!!!

21


http://xarotoart.blogspot.gr/2015/01/blog-post_15.html


Τα κουρέλια της ψυχής της μαζεύει η Ποδηλάτισσα

και τα κάνει Χαρταετό για να αποχαιρετήσει την εμπνεύστρια
των "Χαρταετών της Καρδιάς"

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΕΤΤΥ


22







Ένα φωτεινό... χαρούμενο... τρυφερό βραχιόλι... με χαρταετούς 

αφιερωμένο σε αυτή που "έφυγε" 
από την Αγγελική.....

23





http://xarotoart.blogspot.gr/2015/01/blog-post_16.html



.... για την Βασίλισσα του Βορρά  ο χαρταετός της Μαρίας

24



http://scrapmaria.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html



 συνεχίζουμε να πλάθουμε το όνειρο των Χαρταετών της καρδιάς και να φορτώνουμε κάθε είδους ζύγια με αγάπη και θύμηση,
μας λέει η Χαρά, και μας καλεί να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα...

25



http://kantomagapi.blogspot.gr/2015/01/blog-post_17.html



Οι χαρταετοί μας θα φτάσουν ψηλά.... όπως το ονειρεύτηκε η Μπέττυ 
μας λέει η Ποδηλάτισσα και στολίζει ένα κουτί με παιδικές αναμνήσεις...

26



http://podilatisa.blogspot.gr/2015/01/blog-post_71.html



Με ένα χαρταετό βραχιόλι αποχαιρετά την Μπέττυ η Ρένα

27




http://diaheiros.blogspot.gr/2015/01/blog-post_17.html


Βελούδο και μπρούτζο πήρε η Αγγελική για να φτιάξει τον 7ο χαρταετό της

28





Η Μαρία Νικολιά από το FB 
μας στέλνει τους δικούς της χαρταετούς

πυρογραφία κάδρο

29



press papier από μάρμαρο

30



διακοσμητικά από πηλό και ύφασμα

31


32


πάνινη πελότα

 33





Το γαλάζιο της αρμονίας και της ηρεμίας 
πήρε η Αγγελική για να φτιάξει τον 8ο χαρταετό της

34




Βελονάκι και μαλάκι χρησιμοποίησε η Αλέκα για να φτιάξει τις δημιουργίες της

κρεμάστρα για μπιζού

35



σουβέρ

36





Ένα χαρούμενο χαρταετό μας στέλνει η Πέπη.... 
μια δημιουργία καρδιάς πάνω σε ξύλο!!!

37




Η Χριστίνα από την Βέροια μας στέλνει την
"Πριγκίπισσα της αγάπης" φορτωμένη καρδιές...

38




Η Σωτηρία μας στέλνει και αυτή τον πρώτο της χαρταετό 
στολισμένο με δαντέλες, χαντρούλες και 2015 ευχές

39





Για όλα όσα ο άνθρωπος αξίζει να παλεύει στην ζωή του 
μας λέει στον καινούργιο της πίνακα η Αχτίδα....

40




Η Νικόλ μας στρέφει το βλέμμα στον ουρανό 
και ονειρεύεται εκατοντάδες χαρταετούς, 
μπαίνει στο εργαστήρι της και δημιουργεί....

Το δέντρο της αγάπης...

41



Πηλαετούς διακοσμητικούς...

42



Πηλαετούς μεγάλους μαγνήτες

43,44,45,46




Πηλαετούς μικρούς μαγνήτες

47,48,49,50,51,52,53,54,55




Χαρταετό κόσμημα για τον λαιμό, από ορείχαλκο και μακραμέ

56



Χαρταετούς βραχιόλια από ορείχαλκο και μακραμέ

57,58




Η Μαρία δεν έχει blog ούτε facebook...
είχε όμως καλή διάθεση και μας έφτιαξε υπέροχα κοσμήματα...

καρφίτσα

59


 σκουλαρία

60



σκουλαρίκια

61


σκουλαρίκια 

62











Χαρταετούς πάνω από την πόλη.... πλάθει η Ποδηλάτισσα

63




Κλωστή και Βελώνα πήραν οι Αντωνοπουλίτσες οι Χρυσοχέρες, 
και στέλνουν τους χαρταετούς της Πάτρας...

Πάνω σε ποδιές  κουζίνας..

64


65



και σε σακούλες για τις πλαστικές τσάντες

66



67




"Πέτα ψηλά... άγγιξε τον ουρανό" μας λέει το δεύτερο έργο της Σωτηρίας

68





Το νέο χόμπι της Σοφίας συνάντησε τους Χαρταετούς της Καρδιάς και να το αποτέλεσμα!!!
Μια υπέροχη καρφίτσα χαρταετός!!!!

69


http://heaven-sofia.blogspot.gr/2015/01/to.html

Χαρταετούς για να στολίσουμε τα αυτάκια μας, μας στέλνει η Γιάννα

70



71



Τους χαρταετούς της καρδιάς του στέλνει και το Κυκλάμινο, 
φτιαγμένους από παλιά cd

72


73



74




"Μην περιμένεις τη γιορτή.
Τα όνειρα πετούν τις καθημερινές"
γράφει στο όμορφο ποίημα που συνοδεύει τον πίνακα της η Αριστέα

75




Χαρτοπετσέτα, πινέλα και χρώματα επιστράτευσε η Σμαραγδένια μας 
για να φτιάξει Το πρώτο της πέταγμα....

76



Έναν χαρταετό με ζεστά και ελπιδοφόρα χρώματα
που μετράει τον χρόνο, μας στέλνει η Μεταξία...

77




Με λινάτσα, πλεκτά λουλουδάκια, κουμπάκια και κορδελίτσες
οι επόμενοι χαρταετοί φτιαγμένοι από την Ειρήνη...

78,79,80




"Πετώντας χαρταετούς" το θέμα της κρεμάστρας που στέλνει η Ποδηλάτισσα...

81




Καλωσόρισμα με χαρταετούς έφτιαξε η Ελένη έχοντας για βοηθό της την Αγάπη...

82



Από παιδί ήθελε να πετάξει χαρταετό η Βαρβάρα και τελικά τα κατάφερε, 
γέμισε τον ουρανό του χωριού της Χαρταετούς... 

83




Ένα κοριτσίστικο χαρταετό έφτιαξε η Κωνσταντίνα

84


και η Πολυξένη - η αδελφή της - ένα όμορφο στεφάνι

85




Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά.... μας λέει η Δέσποινα,
και "γαζώνει" με νήμα και βελόνα το τελάρο ζωγραφικής....

86





Φόρτωσε τους χαρταετούς της με τριαντάφυλλα, λεβάντες, δαντέλες, μηνύματα
μα πάνω από όλα με "ελπίδες" η Νικόλ....

87



88



89



90




Επιτέλους τακτοποιήστε τα κολιέ σας.... φωνάζει η Ελένη

91





Δύο όμορφους vintage χαρταετούς πετά  η Στέλλα...

92



93




Η Μαρία δεν έχει blog ούτε facebook...
εξακολουθεί όμως να μας φτιάχνει χαρταετούς, αυτή τη φορά
με μαλάκια, καλαμάκια, σύρμα, βελονάκι και αγάπη...

94


95



Η Πέπη με τους Μυρωδάτους Χαρταετούς της, σπάει το φράγμα 
των 100 πρώτων χαρταετών

96,97,98,99,100


101,102,103,104,105



και συνεχίζει με τα υπέροχα κουτιά της...

106



107





Παραμύθι με χαρταετούς μας λέει η Ποδηλάτισσα...

108



Τα όνειρα πετάνε ψηλά.... μας λέει η Αριστέα,
και μας δείχνει άλλον ένα πίνακα...

109



Δύο μπροστά, δύο πίσω... τελικά πόσοι είναι οι χαρταετοί της Ρένας??? 
Μην ψάχνετε.... πέντε είναι και πανέμορφοι!!!

110, 111, 112, 113, 114






Μας καλεί να παίξουμε Τρίλιζα η Κωνσταντίνα...

115





Πέταξε ψηλά,πέταξε μαζί με τα όνειρά σου....πέτα μην κάθεσαι....πέταξε!!!
μας λέει η Δέσποινα και μας δείχνει την δημιουργία της

116




Έτοιμος για απογείωση και ο 9ος χαρταετός της Αγγελικής...

117



Ένας μικρός χαρταετός θα μας σηκώσει μας λέει η Γιάννα...

118


119



Η Αγγελική μας παρουσιάζει κι άλλα κοσμήματα με χαρταετούς...

120



121




Ο χαρταετός της Σωτηρούλας 
είναι έτοιμος να προσγειωθεί σε κάποιο όμορφο ρούχο....

122



Η Ίριδα κερνά γλυκάκι, για περάστε να κεραστείτε....

123,124,125,126,127,128



 μην το φάτε... Πλυθεί τε!!!!




Σελιδοδείκτες κεντητοί από την Νίκη....

129, 130


131,132



Το μελίσσι βουίζει.... δημιουργώντας

πάνινες τσαντούλες...

133,134


135,136


Τον αφράτο χαρταετό της καρδιάς

137



τους χαρταετούς καρφίτσες της Αντιγόνης

138,139,140,141



Η Marie-Paule μας στέλνει τον μικρό της πρίγκιπα....

142



Καλό Μήνα μας εύχεται η Ποδηλάτισσα, με μια δημιουργία από πηλό....

143



Το κόκκινο πάλτο της φόρεσε και πήγε στην θάλασσα,
 να πετάξει τον 12ο χαρταετό της η Αγγελική...

144





Σαπουνάκια χαρταετούς σε υπέροχα χρώματα μας φτιάχνει η Ίριδα...

145,146, 147,148,149,150,151




Η Σωτηρούλα εξακολουθεί να δημιουργεί υπέροχα κοσμήματα...

Καρφίτσα 

152


Σκουλαρίκια 

153




Η Ελένη εξακολουθεί να δημιουργεί, 
φωνάζοντας "πέτα ψυχή μου... πέτα"...

154

155





Ο κ. Γιώργος που δεν χαλά ποτέ το χατίρι της Σμαραγδένιας μας,
φτιάχνει 2 παιδικές κρεμάστρες....

156


157


και η Σμαραγδένια μας γράφει ένα ποίημα 
για να συνοδεύσει τους χαρταετούς!!!

Για της αγάπης την γιορτή
πρωτοβουλία για το παιδί,
πετούνε οι χαρταετοί
κι όλοι μαζί θα πάνε. 
Στης Βέροιας τον ουρανό,
τον γαλανό τον φωτεινό,
χρωματιστοί και γελαστοί
άρχισαν να πετάνε. 
Και γέμισε η γειτονιά
απ άκρη σ άκρη και γωνιά,
στης Μπέττυς μας την πεθυμιά
χαρταετοί να γίνουν.
κι όλες εμείς εδώ στην γη,
με όρκο μέσα απ την ψυχή
την πεθυμιά της την ευχή,
πως όλοι οι χαρταετοί 
χαμόγελα να δίνουν.
Και εκείνη από ΕΚΕΊ ψηλά, 
να τους θωρεί και να  γελά..!!


Τον ήλιο που βγήκε εκμεταλλεύτηκε και η Μαρία,
για να πετάξει τους δικούς της χαρταετούς....

Ένα όμορφα καθρεπτάκι τοίχου...

158



και ένα καθρεπτάκι για μια μικρή δεσποινίδα...

159



http://morphoplasies.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html


Η Πέπη συνεχίζει ακάθεκτα και με αμείωτο κέφι να φτιάχνει χαρταετούς, 
και να μας θυμίζει πως τώρα είναι η Ώρα των Χαρταετών... 

160





161



http://dhmiourgieskardias.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html




Την ανεπανάληπτη Mary Poppins,
 αυτή την υπέροχη γκουβερνάντα 

που με μοναδικό τρόπο χάρισε στα παιδιά έναν μαγικό

κόσμο γεμάτο χαρά,παιχνίδι και αγάπη,  μας θυμίζει η Δέσποινα...



162









Μιά χαριτωμένη ζωγραφιά  
της Maria Pia Franzoni Tomba,



μεταφέρει σε ένα όμορφο πινακάκι η Marie-Anne...







163













Ο Αϊτός του Μίμη και της Αγλαΐας στολίζει

τα μπουκάλια της Ολυμπίας....



164, 165, 166









Χαρταετούς σε φελλό χαράζει η Ποδηλάτισσα,

και φτιάχνει σουπλά για τα καθημερινά γεύματα....



167









Το όμορφα ποίημα μια Ινδιάνας χρησιμοποιεί η Μαρία-Νικόλ,

για να μας παρουσιάσει τους εννέα χαρταετούς της....



168






169







170, 171








172, 173








174








175








176











Κι άλλα Σαπουνάκια γλυκερίνης από την Ίριδα...



177






178

  



http://iridasart.blogspot.gr/2015/02/blog-post_4.html

Η Ίριδα συνεχίζει με.... Λιωμένο παγωτό


179




Χαρταετοί από τα παιδιά για τα παιδιά...
οι υπέροχοι σελιδοδείκτες της Σοφίας και των παιδιών της...

180, 181, 182, 183, 184, 185 


http://tsimarisofia.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html


Η Αθηνά πλέκει, η Νίκη κεντάει και οι σελιδοδείκτες είναι έτοιμοι....


186





187




188





http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/crochet-kites.html



Οι Αετοί μας πετάνε όλοι... ψηλά και σταθερά 
μας λέει η Ρένα, και μας παρουσιάζει τους δικούς της πίνακες....

189


190


http://rena-wwwrena.blogspot.gr/2015/02/blog-post.html

Τον χαρταετό της Μπέττυ....




σκέφτεται η Ποδηλάτισσα,
και δημιουργεί...

191

http://podilatisa.blogspot.gr/2015/02/blog-post_72.html


Η Κωνσταντίνα εξακολουθεί να δημιουργεί....


192, 193




194




Η Ράνια κεντά.... 

σελιδοδείκτες

195,196


και τσάντα
 197











Απορία είχε η Ρένα για το τι θα κάνει το κουβάρι το μαλλί...
και δες τε τι έφτιαξε.....

τον αετό του ήλιου

198

και το βραχιόλι του
199



Όταν το κίτρινο συνάντησε το πορτοκαλί...
φτιάχτηκε μια "Χαρούμενη Συντροφιά" από τα χέρια της Πέπης....
που μετά το φράγμα των 100 σπάει και το φράγμα των 
200 Χαρταετών της Καρδιάς!!!!!!  
Πέπι ελπίζουμε να στάσεις και το φράγμα των 
300 Χαρταετών
της Καρδιάς

200


201


202


203




Τους χαρταετούς της μαζί με τους χαρταετούς της φίλης της
μας δείχνει η Δέσποινα...

204,205,206,207,208,209,


210,211




Μια ημερομηνία στην ατζέντα,  σημάδεψε η Marie-Anne...

212





Την υπόσχεση της στην Μπέττυ, αποφάσισε να κρατήσει η Δήμητρα...

213




Η Ρούλα πέρνει σκυτάλη από τον κ,Γιώργο.... βελόνα και κλωστή...
και φτιάχνει ένα υπέροχο πανό με θήκες για τον τοίχο....

214



Ένας μικρούλης έτρεχε από μέρες, μπας και αργήσει....
μας τον έφερε όμως πάνω σε μια κρεμάστρα η Marie-Anne....

215


http://latelierdemarieanne.blogspot.gr/2015/02/blog-post_9.html


Πετώντας στον κόσμο..... λέγεται ο μαγικός πίνακας της Αλεξάνδρας

216




Ελάτε να πετάξουμε.... μας καλεί η Άννα 
και αφιερώνει στην Μπέττυ 
μα και στους ανθρώπους που τη γνώρισαν και την έχουν στην καρδιά τους
τον δικό της χαρταετό....

217


και μαζί με αυτόν στέλνει και τον αετό της Ελευθερίας 

218




Λουλούδια για να φέρουμε την άνοιξη 
και χαρταετούς για να αφήσουμε τα όνειρα  και την ψυχή μας ελεύθερα,
φορτώνει στο στεφάνι της η Μαρία....

219



Τις πλεκτές καρφίτσες της φίλης της Αθηνάς
φιλοξενεί η Νίκη....

220


221


 222


223


224



Η Νίκη μας στέλνει τις όμορφες δημιουργίες της,
που συνοδεύονται από ένα παραμύθι (μην ξεχάσετε να το διαβάσετε)....

225, 226


227, 228


229,230


231,232,233,234,235,236,237,238



Η Τάνια φίλη δική μου και της Μπέττυς 
συμμετέχει σε αυτή την "Γιορτή Αγάπης"
με τους κουμπαράδες της

239


 240


241



μα και με τις λαμπάδες της

242,243,244,245




Να φτάσεις ψηλά, πολύ ψηλά....
λέει η Χριστίνα στον Χαρταετό της 
και μας στέλνει τις δημιουργίες της.....
246




247



Το παιδικό μας παιχνίδι "φιδάκι" το έκανε "χαρταετάκι" 
η Αχτιδένια μας φίλη....

248



Άλλη μια καρφίτσα της Σωτηρούλας πετά για την Βέροια...

249



Δεν φοβάται τα χιόνια και τις χαμηλές θερμοκρασίες η Barbie,
και βγήκε έξω για να πετάξει.... ε.. λάθος, να φωτογραφίσει
τους χαρταετούς της....

250


251


252



253



254
  



Μαθήματα ραπτικής παραδίδει η Δέσποινα,
και μας μαθαίνει πως έφτιαξε τρία υπέροχα μαξιλάρια.....

255,256,257



Η Κατερίνα από την Κρήτη μας στέλνει τον δικό της 
χαρταετό, για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα....

258


ή

Τις δικές της δημιουργίες μας στέλνει και η Άσπα....

259


260


261


262,263


264,265,266,


267




Η Χαρά έτοιμη να αναχωρήσει.... φτιάχνει τα μπαγκάζια της
και μαζί με αυτά και το πακέτο της για την Πρωτοβουλία....
βάζοντας μέσα....

μια μεγάλη μαξιλάρα από καραβόπανο 

268


όμορφα σκουλαρίκια για να μην σας πιάνει το κακό μάτι

269


και ένα ξύλινο κουτί με υπέροχη ζωγραφιά

270



Η Ρούλα συνεργάζεται με τον αρχιμάστορα,
και μας στέλνει καινούργια πετάγματα....

Ξύλινες μολυβοθήκες

271,272



Ξύλινη κρεμαστρούλα

273




Η Σόφη φτιάχνει Χαρταετό από Καρδιάς,
για να στολίσει το πινακάκι της...

274




Οι εργατικές Χρυσομέλισσες εξακολουθούν 
να δημιουργούν για την εκπλήρωση του ονείρου.....

ξύλινες κρεμάστρες 

275


276


πήλινα πιάτα

277



278


μαξιλάρα

279



Η Αθηνά πλέκει και κεντά υπέροχες καρφίτσες 
και η Νίκη την φιλοξενεί.....

280


281


282


283


284



Η Νικόλ εφαρμόζει όλες τις τεχνικές που έχει διδαχτεί
και μας φτιάχνει καινούργια έργα με χαρταετούς....

πίνακα mixed media

285


κρεμάστρα με decoupage

286


διακοσμητικό ξύλο κοπής με decoupage

287


φαναράκια από πηλό

288,289




Η Κλαυδία κάθεται κάτω από την Ακρόπολη
και κεντά....

291



Η Ποδηλάτισσα ζωγραφίζει με pastel και μας θυμίζει...
Η "Αύρα" του κοριτσιού έμεινε στην γη ίσως για να εκπληρώσει το τελευταίο όνειρο του....
να πετάξει τον Χαρταετό της Καρδιάς του.... 

292



Χαρταετούς καθρέπτες φτιάχνει η Άννα για να καθρεπτίζεται η ψυχή μας....

293



294


μα και κρεμάστρα κλειδοθήκη για να μπαίνουν σε τάξη τα κλειδιά...

295




Να πετάξεις ψηλά, πολύ ψηλά, να φτάσεις στην γιορτή αγάπης,
λέει η Χριστίνα στον καινούργιο της Χαρταετό....

296




Με στοίχους του Οδυσσέα Ελύτη συνοδεύει η Ποδηλάτισσα 
τον καινούργιο της Χαρταετό...

297



Τους έφτιαξε με αγάπη τους γέμισε με ευχές και τους αφήνει 
να πετάξουν για την Βέροια η Θεοδώρα Βαλλιανάτου...

298




Ένα όνειρο που ονειρεύεσαι μόνος είναι απλά ένα όνειρο. 
Ένα όνειρο που ονειρεύεσαι με άλλους μαζί είναι πραγματικότητα.
Με αυτά τα λόγια συνοδεύει η Νάσια τα έργα της....
και σπάει το όριο των 300 χαρταετών!!!!

299, 300




Η Γεωργία από της Αντωνοπουλίτσες τις χρυσοχέρες
μας στέλνει τους δικούς της χαρταετούς....

διακοσμητικούς από γλωσσοπίεστρα...

301,302,303,304,305


στόλισμα σε λαμπάδες...

306,307,308,309,310


σελιδοδείκτες...

311,312,313


και τσαντάκια για καλλυντικά 

314,315,316,317,318,319




Το σύννεφο μου έδωσε το γκρι
το πέλαγος το σμαραγδί.
Το κόκκινο είναι της φωτιάς
και το άσπρο της χαράς....

Αυτά τα χρώματα πήρε η Ρένα για να φτιάξει 
του ανέμου της πνοές....

κολιέ και βραχιόλια με μακραμέ....

320,321


322,323


324,325


326,327



Ο Δημήτρης Ασλάνογλου έφτιαξε τον δικό του χαρταετό με πολύ νόημα...
γράφει πως τον έφτιαξε... τι σημαίνουν τα σημαιάκια του... και καταλήγει:

Ένας χαρταετός είναι σήμερα και η Ελλάδα μας, μπορεί οι άνεμοι (εταίροι) που την δέρνουν νάναι δυνατοί, όμως είναι καλά τα ζύγια (οι σκέψεις του κόσμου), γερά τα καλάμια (καρδιές των ελλήνων), καλά κολλημένα τα χαρτιά (η ένδοξη παρουσία μας στην Ιστορία του ανθρώπου). Αν κι ο χειριστής βγει καλός, τότε ο αετός θ' ανέβη ψηλά.
Καλό κουράγιο στον αετό μας, που διαθέτει ευρύχωρη καρδιά.

328


διαβάστε περισσότερα για τον χαρταετό του Δημήτρη
 στο blog της Αριστέας που τον φιλοξενεί


Έναν χαρταετό σαν αληθινό Καθαροδευτεριάτικο έφτιαξε η Χαρά
με την ελπίδα να φιλεξενηθεί σε κάποιο παιδικό δωμάτιο 
και να ανεβάζει ψηλά στα σύννεφα τα βραδυνά παιδικά όνειρα...


329








Τους δικούς της υπέροχους χαρταετούς μας στέλνει και η Σούλα....

330,331,332




Η Δέσποινα δημιουργεί και πάλι πάνω σε ένα συρτάρι....

333



μα και σε παιδικά φανελάκια

334,335





Η Νίκη ακούραστη εξακολουθεί να κεντά....

336


337



Η Ολυμπία επιμένει στα μπουκάλια και καλά κάνει....

338,339



Νομίζατε ότι τελείωσα???? Α όχι....
Πιο ψηλά μέχρι τα σύννεφα θα πάω!!!!
μας λέει η Πέπη
 και μας παρουσιάζει τις καινούργιες δημιουργίες της...
καρδούλα... σελιδοδείκτες... σημειωματάριο.. γλυπτό βιβλίο... πινακάκι 

340,341,342,


343,344


345,346


347,348,349




350












351




Η Αθηνά εξακολουθεί να φτιάχνει τους όμορφους χαρταετούς της
και η Νίκη να τους φιλοξενεί:

352,

353,


354,


355,


356,





Ραμμένο από τα χεράκια της Γιούλας το δείγμα αγάπης
που πετά για την Βέροια πάνω σε ποδίτσες και πετσετούλες.....

357,358,359,360,361,362



Με τον Μοναχικό χαρταετό... ένα υπέροχο παραμύθι,
αποφασίζει να συνοδέψει τους χαρταετούς της η Ελένη....

363,364,365,366,367,368




Με καδράκια-χαρταετούς από χάρτωμα συνεχίζει 
τις δημιουργίες της η Ελένη...

369,370,371,372,373,374



Η "δασκάλα" δεν μπορούσε παρά να μας στείλει 
την υπέροχη δημιουργία της, φτιαγμένη από τα χρωματιστά της μολύβια....

375




Το πέταγμα του χαρταετού 
είναι οι ελπίδες που πετούν στον ουρανό
ζητώντας δικαίωση, για την Πόπη...

377



378






Για τα παιδιά, που αξίζουν τον κόσμο ολόκληρο....
 Για τη Μπέττυ μας και το όραμά της... 
Για την αποστολή και το όραμα των ανθρώπων της Πρωτοβουλίας για το παιδί,
έφτιαξε τον χαρταετό της η Μαριάννα....

379



Στις γειτονιές της Σμύρνης μας μεταφέρουν τα τσερκένια της Ποδηλάτισσας.....

380



http://podilatisa.blogspot.gr/2015/02/blog-post_22.html

Ο χαρταετός της Νένας είναι έτοιμος να σκορπίσει αγάπη,
στην μεγάλη γιορτή της Βέροιας....

381



https://www.facebook.com/nena.karagianni

Στην χώρα των χαρταετών αποφάσισε να πάει η Μαρία,
 για να συναντήσει χαρταετούς....

382,383



http://morphoplasies.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Ένα μαξιλαράκι και μια καρφιτσούλα,
 είναι μάλλον οι τελευταίες δημιουργίες της 
Σωτηρούλας.....

384


385



http://sotiriascrafts.blogspot.gr/2015/02/blog-post_98.html

Πήλινους χαρταετούς πετά για την Βέροια η Ράνια....

386,387




http://okosmostisranias.blogspot.gr/2015/02/blog-post_23.html

Η Λίλα φτιάχνει ένα όμορφο κάδρο και στέλνει τους δικούς της χαρταετούς...

388



http://lila365idees.blogspot.gr/2015/02/small-frame-with-kites.html

Οι χαρταετοί της Χριστίνας από την Βέροια, 
έχουν ήδη γεμίσει τον ουρανό της όμορφης πόλης....

389



390


391


392






Η Ποδηλάτισσα και οι φίλες της δημιουργούν,
 και σπάνε το φράγμα των 400 χαρταετών....

393

394


395


396



397


398


399

400


401


402


403

404


405


406




Η Νίκη και η Αθηνά, κεντούν και ανακυκλώνουν....

407,408


409,410



Η Γιάννα με πολύ φαντασία κάνει τους χαρταετούς της κοσμήματα....

411


412




Χαρταετούς για όλα τα γούστα μας έφτιαξε η Δέσποινα.....

Με άρωμα λεβάντας....
413,414,415,416,417




418,419,420,421,422


Πορσελάνινους...
423,424,425,426,427,428


Υφασμάτινους....
429,430



Τα μικρά ξωτικά της Ίριδας πήραν τους χαρταετούς τους και πέταξαν για Βέροια.....

431,432,433,434



Ακόμα μια υπέροχη δημιουργία της Πόπης 
φτιαγμένη πάνω σε ξύλο....

435



Η Κατερίνα πετά και πάλι χαρταετούς,
με vintage διάθεση αυτή την φορά....

436


437



Με κοσμήματα στα χρώματα της Άνοιξης, 
πετά τους χαρταετούς της για την Βέροια η Έλλη

438


439



Και ο Ορχομενός πετάει για Βέροια,
μας λέει η Φιλιώ και μας στέλνει τους δικούς της χαρταετούς....

440,441



Η Άσπα  μας στέλνει τις καινούργιες δημιουργίες της....

καδράκια

442


443


444


ντοσιέ

445


κοσμήματα...

446,447



Μετρά αντίστροφα η Αννιώ,
και στέλνει τα χαρούμενα μαξιλαράκια της στην Βέροια....

448



449



450



451




Το Πάσχα δεν αργεί να φτάσει και η Πόπη στολίζει 
μοναδικά την λαμπάδα της....

452



Λαμπάδες στολίζει για την γιορτή της αγάπης και η Αχτίδα....

453,454,455,456,457,458,459,
460,461,462,463,464,465,466



Καλό καιρό είδε η Στέλλα και πέταξε αετό για την Βέροια....
το ίδιο έκανε και η Μαργαρίτα....

467


468







Το παλιό της ημερολόγιο μετέτρεψε σε όμορφο διακοσμητικό η Λίλα...

469



Οι χαρταετοί έχουν την τάση να σε κάνουν να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά,
μας λέει η Νικόλ και μας στέλνει τις τελευταίες της δημιουργίες....

470





471








472,473,474,475,476,477




Μενταγιόν έφτιαξε αυτή την φορά η Αθηνά, 
και η Νίκη τα φωτογραφίζει και μας τα παρουσιάζει.....

478,479,480,481,482



Οι Χαρταετοί της Έλενας πετούν  από την Κύπρο στην Βέροια,
με την ευχή η αγάπη να σκορπίσει παντού και να σκεπάσει τα παιδιά
όλου του κόσμου....

Το φράγμα το 500 χαρταετών σπάει και μην μετράτε 18 καρφίτσες που βλέπεται 
στην φωτογραφία, οι καρφίτσες είναι 30!!!!!!!!!!!!!!!

483,484,485........... 500....... 512



Η Ελένη πέταξε τους πολύχρωμους χαρταετούς της.....

513,514,515



Διεύθυνση βάλαν ουρανός
κι’ έφυγε ο χαρταετός
αποστολεύς ένας φτωχός
και παραλήπτης ο Θεός....

Με το τραγούδι του Κ.Χατζή στέλνει τους χαρταετούς της στην Βέροια
η Ποδηλάτισσα...

516



517

http://podilatisa.blogspot.gr/2015/03/blog-post_4.html

Την Τσάντα μου τα γυαλιά μου και την ατσέντα μου, και φεύγω μας λέει 
η Πέπη και δημιουργεί από καρδιάς "Χαρταετούς της Καρδιάς"....

518



519


520


521,522


523,524


525,526


527,528


529,530



Η Μαρία από την Πάτρα μας στέλνει τις δικές της δημιουργίες....

531

532



Τα παιδιά βάζουν το χαρτζιλίκι τους και ζωγραφίζουν για την Πρωτοβουλία....


είναι οι μαθητές της ζωγράφου Ελένης....

533-545

























τα έργα των παιδιών φιλοξενούνται στο blog της Ρένας.



Δύο απλά βάζα αλλάζουν μορφή στα χέρια της Λίλας...

546 - 547


μα και ο κατάλογος εστιατορίου μετατρέπεται σε επιτοίχιο διακοσμητικό....

548


και με μεταλλικά φύλλα και σμάλτα η Λίλα φτιάχνει πινακάκια...

549,


550




Η Ανθή στολίζει ένα κουτί με τους χαρταετούς της....

551



Ένας υπέροχος σκούφος και ένα σπιτάκι,
είναι οι καινούργιες δημιουργίες της Άσπας

552

553



Η Κατερίνα δημιουργεί τους δικούς της χαρταετούς,
 με ρομαντική διάθεση και δαντέλα....

554


555


556



Η Φωτεινή φτιάχνει την κρεμάστρα της ανάγλυφη...

557



Είμαστε έτοιμοι να "πετάξουμε"....

τους ζωγραφίσαμε, τους στολίσαμε 
και περιμένουμε έναν καλό άνεμο να τους σηκώσει ψηλά...!

Εμείς τα παιδιά, για τα παιδιά... μαζί και η κυρία Κατερίνα!

Ένα...δύο...τρία...φύγαμεεεεε!

558


559


560


561


562


563


564


565


566


567


568


569





12 υπέροχοι χαρταετοί από τους μικρούς μαθητές
της Κατερινας Γκαμπρανη

Χαρταετοί Βιτρώ από το 
Βιτρόραμα (περιοχή Ροτόντα)
Μ.Κυριακού 9

570, 571


572,573



Τους τελευταίους της χαρταετούς μας στέλνει και η Μεταξία....

574


576


577


http://metaxia-art.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html

Η Θάλεια και η κόρη της η Γεωργία έφτιαξαν,
 τους δικούς τους υπέροχους χαρταετούς....

578,579,580,581,582,583,584,



http://thtzellou.blogspot.gr/2015/03/blog-post.html

Η Αστερία  και η Ελένη έστειλαν τις δημιουργίες τους 
στα blog φίλων μια και δεν διαθέτουν δικά τους....

585


586


Κι άλλοι μαθητές της κ, Ελένης στέλνουν τις δικές τους δημιουργίες...

587



588


589


590


591


592


593


594


595


596


597


598

 599




Αν είναι να πάνε κάπου..... ας πάνε ψηλά!!!!
λέει η Γλυκερία και μας στέλνει τους εικαστικούς χαρταετούς της,
σπάζοντας το φράγμα των 600 χαρταετών....

600


601


602



Η Μάγδα με ρομαντική διάθεση στολίζει τους πήλινους χαρταετούς της....

603


604




Η Πέπη Δημιουργεί από Καρδιάς και μαγεύει....

605


606



http://dhmiourgieskardias.blogspot.gr/2015/03/blog-post_11.html

Τα κορίτσια από σπίτι,
 έστειλαν υπέροχα τσαντάκια και needlebooks.....
607-608


609-610


http://koritsiagiaspiti.blogspot.gr/2015/03/blog-post_8.html

Καλλιτεχνίζουν και χαρταετούς ή Κατερίνα και η Πόπη....

611-612,613,614



615



Η Αλέκα φτιάχνει χαρταετούς μέχρι την τελευταία στιγμή....

616


617


618



Η Ελένη Κριτσιβέλα με mail στέλνει τους δικούς της χαρταετούς...

619


620


621


622


Η Γιώτα Κουβέλη στέλνει την υπέροχη λαμπάδα της...

623


Η Σάσα πετά τον δικό της χαρταετό πάνω σε έναν μαυροπίνακα.....

624




H Νιάττα πλέκει



Η Χρυσάνθη ράβει και κεντά....



Η Μαριάννα μας λεέι πως η ζωή πρέπει να έχει 
τρία συστατικά: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό!!!








Και ενώ οι χαρταετοί εξακολουθούν να έρχονται....
οι εθελόντριες της Πρωτοβουλίας και οι bloggers  Μαρία,  Γιούλα και  Ποδηλάτισσα 
στήνουν την έκθεση.....









































































Στον χώρο του Δημαρχείου Βέροιας βρέθηκαν
 ο Δημήτρης Καρολίδης από το Verianetγια να καλύψει την έκθεση μας https://youtu.be/kLKxJmZKQEU

Η Μαργαρίτα Δαμιανίδου από την Ημερησία - Καθημερινή αδέσμευτη εφημερίδα της Ημαθίας.. 
www.imerisia-ver.gr, αυτό είναι το άρθρο της για τους Χαρταετούς της Καρδιάς, πιστεύω να μπορείτε να το διαβάσετε.... 



Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν μέσα σε κλίμα έντονα συγκινησιακό.... 

....ίσως γιατί η εμπνεύστρια αυτής της γιορτής ήταν κάπου εκεί μας κοίταζε και χαμογελούσε που όλοι μαζί καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα..... ήταν ο άνεμος που έδωσε ώθηση στους χαρταετούς μας!!!!






















..... ίσως γιατί δεν μπορείς να πιστέψεις πως αυτά τα μικρά αγγελούδια που οι άνθρωποι της Πρωτοβουλίας έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους, έχουν τόσο βαριά τραυματισμένες ψυχούλες!!!


Κυριακή 15 Μάρτη 2015 το βράδυ η αυλαία και αυτής της γιορτής πέφτει.... 
Ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας για το Παιδί  κ. Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος μας ανακοινώνει πως οι "ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" έφεραν στα ταμεία του οργανισμού 2.400 € ποσό πολύ σημαντικό, και ζητά να μεταφέρω σε όλους σας το μεγάλο ευχαριστώ των ανθρώπων του οργανισμού.... για την συμμετοχή σας σε αυτή την γιορτή αγάπης!!!

Ευχαριστίες προς όλες τις bloggers εξέφρασε στην Ομιλία του και ο Δήμαρχος της πόλης της Βέροιας κ. Κώστας Βοργιαζίδης, λέγοντας μεταξύ των άλλων πως τέτοιες εκδηλώσεις τιμούν ιδιαίτερα την πόλη του!!!

Τα μικρά παιδιά που φιλοξενεί η Πρωτοβουλία για το παιδί εκφράζουν τις ευχαριστίες τους μέσα από ένα Παραμύθι - Αντίδωρο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή εδώ  


και η Πρωτοβουλία για το παιδί δημοσιεύει Δελτίο τύπου - Ευχαριστήριο....


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, με την ολοκλήρωση της Έκθεσης της Δράσης των Ελληνίδων Bloggers, που έγινε στο Δημαρχείο της Βέροιας, στο διάστημα 13-15 Μαρτίου 2015, ευχαριστεί θερμά:
1.Τον Δήμαρχο της Βέροιας κ. Κώστα Βοργιατζίδη, για την παραχώρηση του κτιρίου και την εν γένει υποστήριξη της εκδήλωσης.
2.Τον Διευθυντή Διοικητικού του Δήμου κ. Αντώνη Κινικλή, για τις διευκολύνσεις που παρέσχε.
3.Τους υπαλλήλους του Δήμου, για την πρόθυμη και ευγενική εξυπηρέτηση των διοργανωτών.
4.Την ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας, για την παραχώρηση στοιχείων απαραίτητων για την διεξαγωγή της έκθεσης (καβαλέττων κλπ).
5.Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και ιδιαίτερα την Διευθύντριά του κ. Κατερίνα Παπαγεωργίου, για την παραχώρηση στοιχείων απαραίτητων για την έκθεση (θρανίων, κλπ).
6.Τις εθελόντριες του Συλλόγου, για τις άοκνες προσπάθειές τους, που έκαναν δυνατή την επιτυχία της εκδήλωσης.
7.Τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ, για την  ανάδειξη του γεγονότος.
8.Το κοινό της πόλης μας, για την υποστήριξη της εκδήλωσης, τα έσοδα της οποίας διατέθηκαν υπέρ της λειτουργίας των Δομών του Οργανισμού μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε:
1.Την κυρία Βίκυ Τριάμπελα, που επί μήνες συντόνισε την προσπάθεια και ανέλαβε το στήσιμο της έκθεσης, εργαζόμενη ακατάπαυστα επί δύο ημέρες και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επιτυχία της.
2.Την οικογένεια της Μπέττυς Λειβαδιώτη, που παρέστη στα εγκαίνια, τιμώντας τη μνήμη της και πραγματοποιώντας το όνειρό της.
3.Τις 84 Ελληνίδες Bloggers και όχι μόνον, από όλη τη χώρα που έστειλαν τα υπέροχα έργα τους, συμβάλλοντας στο έργο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, που είναι με αλφαβητική σειρά:
1.Αδαμίδου  Νίκη – Αθήνα, 2.Ακριτίδου Ανθή -  Κ. Τούμπα- Θεσσαλονίκη,3.Ακριώτου Τέτα
4.Αντωνοπούλου Ν.  – Πάτρα,5.Ασλάνογλου Δημήτρης – Πειραιάς,6.Αριστέα,7. “Αστερία”
8.Βαλλιανάτου Θεοδώρα- Ηράκλειο,9.Βελάνα  Αγγελική -  Κέρκυρα,10.Βιλλιώτη Μαρία -  Μοσχάτο-Αθήνα,11.Βιτσικάνου Φωτεινή- Θεσσαλονίκη,12.Βραχάτη  Μαρία –Αθήνα,13.Βρεττού Ευγενία -  Χίος,14.Γαβριηλίδου Φωτεινή -  Αχαρναί Αττικής,15.Γαζή Ελένη – Σαλαμίνα,16.Γκαρέλα Σούλα – Δράμα,17.Γκανά Μαρία  - Πάτρα,
18.Δημητροπούλου Τάνια – Ναύπακτος,19.Δημοπούλου Νίκη – Βυτίνα Αρκαδίας
20.Διόνα Κωνσταντίνα  -Αθήνα,21.Ένωση Βαρδινών Θεσσαλονίκης,22.Ευαγγελοπούλου Ντάλια,23.Ζήκου  Γεωργία- Θεσσαλονίκη,24.Θεοδωρίτση  Χαρά,-Γαϊτάνι- Ζάκυνθος
25.Καλαϊτζή Μαρία -  Θεσσαλονίκη,26.Καλλιτεχνικό Παιδικό Τμήμα  Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού,   Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη,27.Κάλφα Γλυκερία – Θεσσαλονίκη
28.Καραγιάννη Νένα –Νεάπολη-Βόλος,29.Καραμπάτσα Αθηνά   - Αθήνα,30.Κοτοπούλου Σωτηρία  -  Γαλάτσι-Αθήνα,31.Κουβέλη  Γιώτα,32.Κουρουκερέζη Χρύσα,33.Κουτά Αριστέα  - Πύργος Ηλείας,34.Κυριακού Ράνια   - Αθήνα,35.Λιακοπούλου Μαρία Νικόλ – Ν.Hράκλειο-Αθήνα,36.Λογοθέτη  Άννα -  Κοζάνη,37.Λώλου-Χλιούρα  Λίλα  - Τρίκαλα,38.Μάμαλη Κλαυδία  - Αθήνα,39.Μανασή  Γεωργία – Θεσσαλονίκη,40.Μαρίνου Ελένη – Ν. Αρτάκη Ευβοίας,41.Μαρούση Δέσποινα -  Νεάπολη Λακωνίας,=42.Μαυροειδή Κ.   -  Νίκαια
43.Μελλά Ειρήνη -  Κερατσίνι,44.Μήλιου Ελένη – Χορτιάτης,45.Μόλιου Μαργαρίτα -  Άγιος Ιωάννης Ρέντης Πειραιάς,46.Νικολαΐδου Μάρθα-  Θεσσαλονίκη,47.Νικολάου Άννα  - Καστοριά,48.Νικολοπούλου Μεταξία – Πάτρα,49.Οικονόμου Έλλη  -Λάρισα,50.Παξινού Αλεξάνδρα -  Αγία Παρασκευή –Αθήνα,51.Παπαδοπούλου Ιωάννα   - Κ. Πορόϊα Σερρών
52.Παπαδοπούλου Μελίνα -  Λιτόχωρο,53.Παπαθανασάκη Ιωάννα – Νέο Ηράκλειο-Αθήνα
54.Παπαλάμπρου Αντώνης  - Ηγουμενίτσα,55.Παραδεσά Βαρβάρα –Πολύγυρος,56.Peraldi Marie-Paule  -Αθήνα,57.Πεταλωτή Χριστίνα – Τριάδι Θεσσαλονίκης,58.Πιπέργια Αλεξάνδρα -  Θεσσαλονίκη,59.Ποιμενίδου Βενετία –Γιαννιτσά ,60.Σκοτοπούλου Σωτηρία,61.Σκρέττα Μαρία – Λιτόχωρο,62.Σμαραγδάκη  Ρούλα & Γιώργος -  Ν. Αλικαρνασσός-  Ηράκλειο
63.Σουλουβάρδη Νάσια  - Π. Φάληρο-Αθήνα,64.Σουρλίγκα Ρένα – Κηφισιά,-Αθήνα
65.Σταματακοπούλου Κατερίνα – Ηλιούπολη-Αθήνα,66.Συνοδινού Μαριάννα – Π. Φώκαια  Αττικής,67.Τζέλλου Θάλεια  - Δίστομο Βοιωτίας,68.Τοσουνίδου Μαρία  ,69.Τριάμπελα Βίκυ –Παπάγου –Αθήνα,70.Τσακαλίδου Χρυσάνθη,71.Τσαρμποπούλου Πηνελόπη -  Ν. Ψυχικό-Αθήνα,72.Τσιμάρη  Σοφία   - Κορνοφωλιά  Έβρου,73.Τσιμπίδα Στέλλα – Πολύγυρος
74.Φλογερά Ελένη – Πύργος Ηλείας,75.Φλογερά  Σοφία – Πύργος Ηλείας ,76.Φλωράτου Άννα – Αθήνα,77.Φραγκισκάτου Ιωάννα,78.Χαλιώτη Τριανταφυλλιά – Ορχομενός
79.Χαρινού Πόπη   - Λακκί Λέρου,80.Χρισκομόγλου Στέλλα – Νίκαια- Πειραιάς
81.Χριστοδουλοπούλου Γιάννα  -Ηγουμενίτσα,,82.Χριστοδούλου Αναστασία – Θεσσαλονίκη
83.Χριστοδούλου Μαριάννα – Αθήνα,84.Χριστοδούλου Ρένα – Θεσσαλονίκη
Επί πλέον συμμετοχές:
 Βίκυ Λινάρδου, Κωφίδου 10, Πανόραμα Θεσσαλονίκη, Άννα  Χρυσανθοπούλου , ΤΘ  1641, ΤΚ 54124, Θεσσαλονίκη

ΑΠΟ  ΤΟ Δ.Σ.



Εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλες εσάς που πήρατε μέρος σε αυτή την Γιορτή Αγάπης μα και εσάς που με την θετική σας σκέψη ήσασταν κοντά μας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο της αγαπημένης Μπέττυς.... τους εθελοντές της Πρωτοβουλίας, τις φίλες που βρέθηκαν κοντά μου αυτές τις μέρες της Μεγάλης Γιορτής, τον Αριστοτέλη Σιδηρόπουλο και την σύζυγό του Μαίρη για την βοήθεια τους και την φιλοξενία τους.

Κλείνοντας να υπενθυμίσω πως όποια ή όποιος θέλει να βοηθήσει κάποιον οργανισμό ή ίδρυμα της πόλης του ή του χωριού του μπορεί να το δηλώσει στην δράση και έτσι να πάρει την σκυτάλη  για την επόμενη Δράση...... ώστε να γίνει για άλλη μια φορά ένα μικρό θαύμα!!!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς



69 σχόλια :

  1. Καλή αρχή και καλή χρονιά στη δράση Μας!
    Ευελπιστώ να τα καταφέρω και αυτή τη φορά να συμμετέχω!
    Τα φιλιά μου♥

    ΥΓ: Υπέροχες οι πρώτες δημιουργίες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρεις να είσαι μαζί μας!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφος ο νέος στόχος της Δράσης και μπράβο στην Μπέτυ και την Βίκυ μας για την πρωτοβουλία τους!!!!
    Ακολουθώντας το όμορφο ποδαρικό της Μ.Λ., θα κάνουμε ότι μπορούμε για το μπαζάρ στην Βέροια!!!!
    Καλή χρονιά να έχουμε όλες, με υγεία, αγάπη, χαρά στις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή χρονιά Marie-Anne γεμάτη από υγεία και ότι άλλο επιθυμείς!!!! Θα περιμένουμε με χαρά τις δημιουργίες σου!!!!

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ και για φετος ας ανασκουμπωθουμε για τα καλυτερες προσφορες αγαπης κορίτσια.. όλες μαζί.. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΟΛΎ ΑΓΑΠΗ..!!! φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες μαζί για άλλη μια φορά θα τα καταφέρουμε!!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά κι από μένα! Τί όμορφο ποδαρικό πραγματικά! Είμαι καινούργια στην παρέα σας και θα ήθελα πολύ να συμμετέχω σ' αυτήν την τόσο όμορφη πρωτοβουλία! Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε πώς μπορώ να το κάνω; Πού θα πρέπει να στείλω τις δημιουργίες; Σας ευχαριστώ κι εύχομαι ότι καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Σωτηρία και καλώς όρισες στην συντροφιά μας!!!! Με χαρά θα περιμένουμε την συμμετοχή σου σε αυτή την γιορτή των χαρταετών που θα στηθεί στην Βέροια!!! Αρχικά θα πρέπει να φτιάξεις την δημιουργία σου να την αναρτήσεις στο blog σου και να το γνωστοποιήσεις με e-mail στην Βίκυ (vicdroso@gmail.com) ή στο ίδιο mail να στείλεις φωτογραφία της δημιουργίας σου!!!! Περισσότερα θα δεις και στην προηγούμενη ανάρτηση μας ( http://drasigreekblogger.blogspot.gr/2015/01/blog-post.html) Σε ευχαριστούμε που ήρθες στην συντροφιά μας!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλή χρονιά με μια κίνηση αγάπης ακόμα μια φορά!Συγχαρητήρια σε όλες σας!Μακάρι να καταφέρω να συμμετάσχω κι εγώ.Πάντως θα το προσπαθήσω.
    Χρόνια Πολλά σε όλες μας με υγεία, αγάπη, ενσυναίσθηση, αλληλεγγύη, πρόοδο και δημιουργικότητα.Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά!!!! Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε είναι υπέροχο να μπορούμε έστω με το ελάχιστο να προσφέρουμε κάτι στους συνανθρώπους μας και ειδικά στα παιδιά!!!! Δεν έχει σημασία αν θα καταφέρεις να πάρεις μέρος και εσύ, αρκεί η θετική σου σκέψη!!!! Πολλά φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  6. Καλή κ δημιουργική χρονιά εύχομαι!! Θα προσπαθήσω να βοηθήσω κ εγω όσο μπορώ!!!φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά Κωνσταντίνα μου ότι επιθυμείς!!!! Η συμμετοχή σου πάντα πολύτιμη!!! Πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. μα....πότε προλάβατε κιόλας τόσες δημιουργίες;
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΟΙ ΧΑΡΤΑΕΤΌΙ !!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!
    φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρβάρα μου πάμε τρέχοντας.... το διάστημα είναι μικρό και πρέπει να προλάβουμε να δώσουμε χαρά και σε αυτά τα παιδάκια!!!! Καλή χρονιά λοιπόν.... γεμάτη από τα αισιόδοξα μηνύματα που θα στείλουν οι χαρταετοί μας!!!!

      Διαγραφή
  8. υπεροχα κοριτσια!
    καλη αρχη....
    καλη συνεχεια γεματη εμπνευση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε Ίριδα που είσαι παρούσα και σε αυτή την δράση!!!!

      Διαγραφή
  9. Καθόμουν δίπλα στη Μπέτυ στο τραπέζι όταν μου είπε για την επιθυμία της αυτή.Οι χαρταετοί μας θα πετάξουν τ'όσο ψηλά που θα ..σκιάσουν τον ουρανό όπως τα βέλη των Περσών στη ιστορία μας..Όπως πάντα, όλες μαζί και σε πολλές εύχομαι μελλοντικές τέτοιες προσπάθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν τους "Ιππότες" στην στρογγυλή τράπεζα.... δώσαμε υπόσχεση πως "Οι χαρταετοί της καρδιάς μας" θα γεμίσουν τον ουρανό της Βέροιας!!!! Θα τα καταφέρουμε γιατί ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ πάντα ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!

      Διαγραφή
  10. Μπράβο,κορίτσια! για τη Βέροια ετοιμάζω ήδη κι εγώ τους δικούς μου χαρταετούς.Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε εδώ και τους περιμένουμε με χαρά!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

      Διαγραφή
  11. Φυσικά κι εγώ εδώ είμαι!1
    Όλες μαζί μπορούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί.... που αλλού θα μπορούσες να ήσουν!!!! Επειδή είμαστε όλες μαζί, και αυτή την φορά θα τα καταφέρουμε!!!!

      Διαγραφή
  12. Καλή χρονιά και από μένα!!Είμαι και εγώ εδώ μαζί σας σε αυτήν την όμορφη μεγάλη αγκαλιά που θα γεμίσει τον ουρανό της Βέροιας με χαρταετούς αγάπης και θα κάνει πολλά παιδάκια χαρούμενα και ευτυχισμένα γιατί ξέρουμε όλες πολύ καλά ότι όλες μαζί μπορούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστίνα μου καλωσόρισες στην παρέα μας!!!! Όλοι μαζί μπορούμε και το έχουμε αποδείξει πολλές φορές... το ίδιο θα κάνουμε και αυτή την φορά στην Βέροια, όλοι μαζί θα σκορπίσουμε χαρά και χαμόγελα για τα παιδιά!!!!

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα!
    Έτοιμος ο πρώτος πίνακας μου για το μπαζάρ.
    http://princess-airis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_24.html

    Καλή συνέχεια να έχουμε!
    Αριστέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτοιμη και η δεύτερη συμμετοχή μου :
      http://princess-airis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_28.html

      Καλημέρα :)

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε Αριστέα μου και τα δύο έργα σου υπέροχα, βοηθούν τα όνειρα να πετάξουν ψηλά!!!!
      Να έχεις μια όμορφη μέρα!!!!

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα! Υπέροχες δημιουργίες για έναν υπέροχο σκοπό!
    Μέχρι ποια ημερομηνία μπορούμε να στείλουμε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου Σόφη, Ο σκοπός και αυτή την φορά υπέροχος - μια και πάλι θα βοηθήσουμε παιδιά!!!! Οι δημιουργίες μας πρέπει να αποσταλούν μέχρι τις 5 Μαρτίου ώστε να είναι έγκαιρα στον προορισμό του!!!!

      Διαγραφή
  15. Πολύ όμορφες δημιουργίες !!!!!!
    Η συμμετοχή της φίλης μου Αθηνάς (δεν έχει δικό της blog) :
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/crochet-kites.html
    Θα ακολουθήσουν σύντομα καρφίτσες-χαρταετοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου ήδη έχουν αναρτηθεί οι δημιουργίες της και έχει γραφτεί το όνομά της!!!! Ευχαριστώ για την συμμετοχή!!!!

      Διαγραφή
  16. Ούτε τάμα να το'χα κάνει!!!! Εννοείται, ότι πάμε για τους 300 ++ !!!!!!! Οταν η φαντασία συναντά την τέχνη, την αγάπη, το όνειρο φαίνεται τόσο κοντινό!!!!!! Καλή δύναμη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και επειδή εσύ είσαι ένας πραγματικός καλλιτέχνης..... σίγουρα θα σπάσεις το φράγμα των 300, να μην σου πω και των 400 χαρταετών!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νάσαι καλά να δημιουργείς!!!!

      Διαγραφή
  17. Καρφίτσες - χαρταετοί από τη φίλη μου Αθηνά η οποία έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα του μπαζάρ της Βέροιας και ήδη πλέκει κι άλλους χαρταετούς τους οποιους θα σας παρουσιάσω σύντομα στο μπλογκ μου !!!!
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/crochet-beaded-brooches.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μου την ευχαριστούμε πολύ την Αθηνά!!!! Υπέροχες οι δημιουργίες της!!!!

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα!!! Η συμμετοχή μου είναι εδώ!
    http://osaferneionous.blogspot.gr/2015/02/xartaetos.html
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόφη ευχαριστούμε που είσαι και εσύ εδώ.... σε αυτό το υπέροχο πέταγμα χαρταετού!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Πέντε ακόμη καρφίτσες-χαρταετοί από τη φίλη μου Αθηνά !!!!!
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/crochet-beaded-kites.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://princess-airis.blogspot.gr/2015/02/blog-post_17.html

    Άλλος ένας χαρταετός :)))
    Καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιμένω στα μπουκάλια ,επειδή δεν ξέρω κάτι άλλο να κάνω ...ένα λικεράκι ,ένα ουζάκι ,κάτι θα μπει στα μπουκάλια ! Έπαθα σοκ ,από την συμμετοχή των φίλων ,την ευαισθησία τους ,την καλαισθησία και την προθυμία να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν . Ένα μεγάλο "εύγε "!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά κάνεις και επιμένεις..... είναι όλα υπέροχα!!!!! Και πραγματικά ένα μεγάλο "ευγέ" αξίζει σε όλους σε χρόνο ρεκόρ έφτιαξαν φανταστικά πράγματα!!!!

      Διαγραφή
  22. Mπράβο κορίτσια .. συνεχιζουμε ακαθεκτες..κανεις δεν μας πιανει...τι ομορφες δημιουργίες που έχουν γίνει..!!! καλή επιτυχία στην γιορτή της αγάπης..καλα πετάγματα ....φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνεχίζουμε..... κάθε μέρα έρχονται κι άλλες υπέροχες δημιουργίες!!!! Οι χαρταετοί μας θα φτάσουν στα ουράνια και θα συναντήσουν την εμπνεύστρια της υπέροχης αυτής γιορτής!!!!!

      Διαγραφή
  23. Και οι δικοί μου χαρταετοί-μενταγιόν ταξιδεύουν ήδη για Βέροια.
    Καλή επιτυχία!
    http://stamonopatiatisfantasias.blogspot.gr/2015/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πέντε ακόμη χαρταετοί από τη φίλη μου Αθηνά :
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/burlap-kites.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ και τις δύο για τις υπέροχες δημιουργίες σας!!!!

      Διαγραφή
  25. Έναν ακόμα κι από μένα: http://onirokosmos-art.blogspot.gr/2015/02/blog-post_22.html. Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μόλις τώρα το είδα στο FB!!!!! Πάω να το πάρω!!!!

      Διαγραφή
  26. Τι υπέροχοι που είναι όλοι!!!!!
    Μπράβο για άλλη μια φορά σε όλους όσους συμμετέχουν και προσφέρουν περίσσευμα αγάπης!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ένα πραγματικό θαύμα..... υπέροχες και πολλές δημιουργίες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα!!!!!!

      Διαγραφή
  27. Τέσσερις κεντητές μολυβοθήκες από εμένα και τη φίλη μου Αθηνά :
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/02/crafts-with-upcycled-materials_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πέντε χαρταετοί- μενταγιόν από την Αθηνά:
    http://nikiad.blogspot.gr/2015/03/crochet-pendants.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαλημέρα,χθες έστειλα ένα μικρό πακετάκι με τους δικούς μας χαρταετούς(ελπίζω ότι θα τους παραλάβετε εγκαίρως)!Σας στέλνουμε πολλές ευχές,καλή επιτυχία στο bazaar και ευχόμαστε πάντα όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουνε υγεία,αγάπη και πολλά,πολλά χαμόγελα!!!
    Ιωάννα-Φραγκισκάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για την συμεετοχή σου σε αυτό το bazaar των Χαρταετών!!! Θα σε παρακαλούσα να μου στείλεις φωτογραφίες από τους χαρταετούς σου με e-mail στην διεύθυνση vicdroso@gmail.com για να μπορέσω να τα αναρτήσω στο blog αφενός και αφ ετέρου να έχω μια απογραφή των αντικειμένων!!!! Ευχαριστώ!!!!

      Διαγραφή
    2. Μόλις τώρα κατάφερα να σας στείλω το e-mail!Καλή επιτυχία!!!

      Διαγραφή
  30. Είναι όλοι υπέροχοι. Θα καλυφθεί ο ουρανός της Βέροιας εκείνες τις ημέρες. Θα είναι γεμάτος χρώματα γεμάτος αγάπη και δυο μάτια από εκεί ψηλά θα βλέπουν και θα χαμογελούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όλοι όμορφοι ΄και έτοιμοι να μοιράσουν χαμόγελα και αγάπη!!!!Σίγουρα το μήνυμα της αγάπης όλων σας για αυτήν την Γιορτή θα έχει φτάσει στην αγαπημένη μας Μπέττυ.... και αν το νοιώθει θα είναι ευτυχείς που όλοι μαζί κάναμε το όνειρό της πραγματικότητα!!!!!

      Διαγραφή
  31. Εύχομαι η έκθεση να επαναληφθεί με άλλη θεματολογία. Γιατί αυτό που πιστεύω θέλω να πάψει να επικρατεί. Τι είναι αυτό;
    Πιστεύω ότι όποτε ένα παιδί λέει ότι δεν πιστεύει στα παραμύθια, κάπου στο κόσμο σβήνει ένα παιδικό όνειρο.
    Ας συνεχίσουμε με άλλα θέματα να φτιάχνουμε παραμύθια, τα παιδιά έχουν ανάγκη τα παραμύθια, για να πιστέψουν στη ζωή.
    Δ.Λ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...