"Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις δράσεις των bloggers που προκύπτουν από τον εθελοντισμό και μόνο. Ανήκει σε όλους.Οποιαδήποτε πρωτοβουλία από bloggers, σε όποιο μέρος της Ελλάδας,
μπορεί να προβάλλεται εδώ και να χαίρει της συμπαράστασης όλων των υπολοίπων. Όποιος έχει κάποια ιδέα μπορεί να την κοινοποιεί στους διαχειριστές. Λογικό είναι πως δεν θα πρέπει να πέφτουν πολλά πράγματα
μαζί για να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό...οπότε θα πρέπει να υπάρχει μια σχετική συνεννόηση. Όταν υπάρχει ''δράση'' όλες οι προσφορές εντός κι εκτός των blogs θα είναι καλοδεχούμενες, χωρίς
πιέσεις και υποχρεώσεις. Η εθελοντική προσφορά δεν πρέπει να γίνεται καταπιεστική και ''καθήκον''...πρέπει να βγαίνει αβίαστα για να μπορεί να εκπληρώνει τους σκοπούς της στη διάρκεια του χρόνου...Πέρα των
δράσεων, αν κάποιος θέλει να βοηθήσει στη διαμόρφωση του blog, ν' αφαιρέσει, να προσθέσει, ν'αλλάξει αλλά και να ομορφαίνει το ήδη υπάρχον, να επικοινωνήσει στα email για να του δοθούν οι κωδικοί. Εδώ
θα λειτουργούμε σαν σύνολο κι όχι σαν πρόσωπα, Αναγκαστικά κάποιοι πρέπει να το διαχειρίζονται αλλά κι αυτό μπορεί να αλλάζει στην πορεία...Όλα είναι υπό δοκιμή...λάθη θα γίνουν, παραλείψεις θα υπάρχουν, ας κοιτάμε την ουσία κι όλα τ'άλλα όταν υπάρχει θετική σκέψη, θα φτιάχνονται μαγικά..."

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!!!!!

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΛ!
ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!

Κα Χριστοδούλου καλημέρα.
Ονομάζομαι Κωνσταντίνα Καρακατσάνη και είμαι ψυχολόγος. Εμάθα για εσάς και τη δράση σας μέσω της μητέρας μου η οποία είναι ενεργή blogger (Κατερίνα Καρακατσάνη- katrinakr.blogspot.com). http://katrinakr.blogspot.gr/
Αρχικά θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας και να σας τονίσω ότι -ειδικά στις παρούσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες- το έργο σας είναι πραγματικά μεγάλο. Συνεργαζόμενη με ΜΚΟ, ξέρω πόσο σημαντική είναι η βοήθεια που προσφέρετε όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία των οργανώσεων αλλά συχνά και για την επιβίωσή τους. Προσωπικά συνεργάζομαι με τη ΜΚΟ "Μείνε Δυνατός" και θα ήθελα την υποστήριξή σας στο Bazaar που θα διοργανώσουμε τα Χριστούγεννα. Η οργάνωσή μας αφορά στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο (άμεσα ή έμμεσα) και επόμενος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός κέντρου ευεξίας & ολιστικής υποστήριξης των ανθρώπων αυτών(CANCER SURVIVORS WELLNESS CENTER). Σας αποστέλλω ένα κείμενο με την πρόσκληση προς τις Ελληνίδες bloggers το οποίο περιλαμβάνει και λεπτομέρειες για την οργάνωσή μας προς ανάρτηση στο blog της "Δράσης". Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε διευκρύνιση. Μάλιστα θα χαρώ πολύ να τα πούμε και τηλεφωνικά.


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Κωνσταντίνα Καρακατσάνη
Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Γνωσιακή-Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεία




Η ΜΚΟ «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» προσκαλεί τη «Δράση Ελληνίδων Blogger» να στηρίξει το έργο της

Η ΜΚΟ «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» έχει ήδη ξεκινήσει τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της και ζητάει από τις Ελληνίδες blogger να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με τις δημιουργίες τους. Πίνακες ζωγραφικής, μεταποιήσεις αντικειμένων, χειροτεχνίες κάθε είδους, είναι όλα καλοδεχούμενα.
 
Τα χρήματα από την πώληση των αντικειμένων θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός κέντρου ευεξίας & ολιστικής υποστήριξης των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο (CANCER SURVIVORS WELLNESS CENTER).
 
 


Υπεύθυνη Συλλογής Αντικειμένων:
Κωνσταντίνα Καρακατσάνη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος
Μέλος ομάδας ψυχοκοινωνικής υποστήριξης Be strong
τηλ. 1069
τηλ.: 693 42 38 38 8

 
Υπεύθυνη blogger  

 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία ή την αποστολή των χειροτεχνημάτων (πχ διεύθυνση αποστολής) παρακαλώ επικοικωνήστε με την Υπεύθυνη Συλλογής Αντικειμένων ή με την Υπεύθυνη blogger.
 
 
 
Λίγα λόγια για την οργάνωση.
Η Κοινωφελής Μη κερδοσκοπική Οργάνωση Φίλων Του Καρκίνου, με τον διακριτικό τίτλο “ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ” και στα ξενόγλωσσα “BE STRONG”, ιδρύθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2007, με σκοπό την τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, την πρόληψη καθώς και την υποστήριξη σε όλους όσους εμπλέκονται με αυτόν.

Εμπνευστής και ιδρυτής της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ είναι ο Παναγιώτης Μιχαήλ, που ο ίδιος είναι 2 φορές επιζών του καρκίνου μέσα σε μια δεκαετία.
 
Συγκεκριμένα, η ΜΚΟ «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» παρέχει στους ανθρώπους που εμπλέκονται με τον καρκίνο τη δυνατότητα για:
·         ψυχοκοινωνική υποστήριξη μέσω της 24ωρης τηλεφωνικής γραμμής 1069 (αστική χρέωση).
·         ψυχολογική υποστήριξη με ατομική συμβουλευτική & θεραπεία
·         ψυχολογική υποστήριξη με ομαδική συμβουλευτική & θεραπεία
·         συμμετοχή σε ομάδες ψυχοδράματος
·         διαδικτυακή συμβουλευτική (μέσω chat, skype, e-mail)
·         ενημέρωση-πληροφόρηση σε θέματα σχετικά με τον καρκίνο μέσω της ιστοσελίδας www.bestrong.org.gr
 
Περισσότερες πληροφορίες για την οργάνωσή μας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας www.bestrong.org.gr , στο Facebook ή στην τηλεφωνική γραμμή 1069 .
 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Ομάδα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης Be strong


ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΔΡΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ BLOGGER, ΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!!!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ!!!
ΜΕ ΜΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ!!!!!

                                            ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!


ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ!!!!!!
  

22 σχόλια :

  1. Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω !!!Σίγουρα όλες μαζί μπορούμε!!!!!!Καλή επιτυχία σε όλη την προσπάθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα και εγώ παρούσα φυσικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είμαι καλλιτέχνης όπως τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά κάτι θα κάνω ..
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Xrysomelisses εδώ, δηλώνουμε παρουσία και συμμετοχή!
    Μαζί Ρένα προχωράμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολες Μαζι Μπορουμε..να ειστε καλα κοριτσια..καλο Μηνα..φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σίγουρα και εγώ μέσα όλες μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα βοηθησουμε όλοι" σημερα εσύ αυριο εγώ " σας φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορούμε και θα βοηθήσουμε!! Υγεία να υπάρχει. Φιλιά σε όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εγω θα συμμετέχω φυσικα..καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παρούσα κι εγώ! Ολες μαζί μπορούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μέχρι πότε μπορούμε να στείλουμε τις δημιουργίες μας;;; ευχαριστώ πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ!!!!!
      ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!
      ΦΙΛΙΑ!!!

      Διαγραφή
  13. Be Strong - Bazaar 2012

    Κατ'αρχάς, θα θέλαμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκρισή σας, η οποία υπήρξε πραγματικά τεράστια. Χάρη σε εσάς έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε πάνω από 200 αντικείμενα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας, μοναδικά και το σημαντικότερο απ' όλα δημιουργημένα από συναισθήματα αλτρουισμού, ανιδιοτέλειας και πραγματικής ανθρωπιάς. Όλα τα πράγματα που μας στείλατε, το καθένα με το δικό του τρόπο, θα συμβάλουν στο να συνεχίσουμε το έργο μας, να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τον καρκίνο. Σας ευχαριστούμε πραγματικά μέσα από την καρδιά μας, και σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στο Bazaar που θα γίνει στα γραφεία της οργάνωσής μας (Αγίας Ζώνης 1Α, Κυψέλη) το Σάββατο 22 & την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, 12μ.μ.-8μ.μ. Επιπλέον λίγο μετά την έναρξη του Bazaar, στις 2μ.μ το Σάββατο θα γίνει κλήρωση με όλους εσάς που μας βοηθήσατε με τις δωρεές σας (ανεξάρτητα από το αν θα μπορέσετε να παρευρεθείτε στο Bazaar). Στην κλήρωση θα δοθεί μία δημιουργία-έκπληξη από την katrinakr.blogspot.com και η αυτοβιογραφία "Είμαστε Τουρίστες" του ιδρυτή της οργάνωσης, Παναγιώτη Μιχαήλ, υπογεγραμμένη από τον ίδιο. Θα χαρούμε πολύ να γνωριστούμε και από κοντά!!!

    Με εκτίμηση,
    Κωνσταντίνα Καρακατσάνη
    Ψυχολόγος
    Μέλος Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Be Strong

    τηλ. 6934238388
    k_karakatsani@hotmail.com

    περισσότερες πληροφορίες για το Bazaar θα βρείτε http://bestrong.org.gr/el/news/bestrong_news/?nid=4064

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...